Les valls d’Àneu

Un llibre de Xavier Sudrià i Andreu
Edicions Salòria, 2019 – 262 pàg.
BIB-ID 1554300819 – CL 796.5 SUD


Aquesta guia és una àmplia recopilació dels principals elements naturals, arquitectònics i turístics de les Valls d’Àneu, un conjunt de valls modelades per les glaceres quaternàries que les solcaven, que s’encaixen entre els elevats massisos granítics de 2.000 a 3.000 metres d’altitud.

Però, sense dubte, la proposta més original de la guia és la composició de les 25 rutes que el Xavier Sudrià ens presenta i que posen al descobert aquest racó, situat en el cor mateix del Pirineu axial, encara poc conegut per la majoria d’excursionistes del país.

El profund coneixement històric, social i econòmic que l’autor té d’aquest territori fa que el llibre que teniu a les mans sigui únic. Esperem que gaudiu de les anècdotes, la història i les descripcions d’un paisatge que, amb tota seguretat, us sorprendrà.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s