La noia que va viure dues vegades

Un llibre de David Lagercrantz
Traducció de Marc Delgado Casanova
Columna Edicions, 2019 – 538 pàg.
BIB-ID 1554300824 – N LAG


La Lisbeth Salander està preparada per a la batalla final contra l’única persona que, tot i ser idèntica a ella, és del tot oposada: la seva germana Camilla. Aquesta vegada, però, la Lisbeth prendrà la iniciativa i intentarà alliberar-se del mal i el dolor de tota una vida.

Durant mesos, la Lisbeth s’ha estat acostant al seu objectiu: ha deixat enrere Estocolm, porta un pentinat nou i s’ha tret els pírcings. Sembla una executiva més, però les executives no amaguen una pistola sota l’americana, no són hackers expertes ni tenen cicatrius i tatuatges que els fan recordar que han sobreviscut a l’impossible.

En Mikael Blomqvist, d’altra banda, investiga la mort d’un sensesostre de qui només se sap que ha perdut la vida mentre pronunciava el nom del ministre de Defensa del govern suec i que guardava el número de telèfon del periodista a la butxaca. En Mikael necessitarà l’ajuda de la Lisbeth, però per a ella el passat és una bomba a punt d’explotar.

L’última aventura de l’aclamada continuació de la sèrie Millennium de Stieg Larsson és una novel·la potentíssima que barreja escàndols polítics i enigmes en les més altes esferes de poder amb el desenllaç de la història d’un dels personatges més fascinants de tots els temps.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s