La cursa de barques

Un llibre de FEPCCAT
Escrit per Neus Verdaguer
Il·lustrat per Sonia Alins · Juanjo Barco
Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral, 2016 – 14 p., 56 fitxes, 1 CD
BIB-ID 1554214929 – I2 VER


Pròleg

Benvolguts amics i amigues,

Les persones amb paràlisi cerebral o amb altres discapacitats no són diferents de la resta i la nostra responsabilitat és deixar-ho palès donant a conèixer les seves capacitats. La nostra finalitat és vetllar pel benestar d’aquestes persones, en totes les seves vessants, i per la seva qualitat de vida, però també ho és construir una societat en què el respecte i la igualtat d’oportunitats siguin una realitat.

Us presentem la història d’un grup d’amics, ben avinguts, divertits i aventurers, capaços de construir qualsevol cosa que es proposin però, serà suficient per assolir els seus objectius? No et perdis aquesta història en la que el treball en equip i les capacitats individuals ens poden fer complir els nostres somnis.

Des de la FEPCCAT volem dedicar aquest conte a les persones amb paràlisi cerebral, o amb alguna altra discapacitat, i a les seves famílies. Així com també, a tots els professionals, voluntaris i entitats que, dia rere dia, lluiten per la defensa dels drets d’aquest col·lectiu i la millora de la seva qualitat de vida.

Moltes gràcies,

Ma. Mercè Batlle
Presidenta FEPCCAT

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s