Cinema català per veure a casa amb eBiblio!

Fa uns dies ens vam fer ressó a les xarxes de la proposta de l’Acadèmia del Cinema Català, organitzadors del Cicle Gaudí que es projecte a Sort el tercer diumenge de cada mes, de títols de cinema català – és a dir, amb equip artístic o tècnic o producció catalana – disponibles per veure en diferents plataformes d’streaming.

Des de la Biblioteca Pública de Sort hem anat un pas més enllà i a partir d’aquella proposta us presentem una selecció de títols de cinema català – n’hi ha molts més! – disponibles de manera totalment gratuïta amb el carnet de la Biblioteca i accés a eBiblio.

La plataforma eBiblio és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec gratuït de continguts digitals – llibres, revistes, música, pel·lícules, documentals i obres de consulta i referència – a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes.

Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: telèfons intel·ligents, tauletes, ordinadors personals i lectors de llibres electrònics (excepte dispositius Kindle).

El servei està disponible a la web ebiblio.cat, i també s’hi pot accedir descarregant l’app eBiblio disponible per iOS i Android; si no teniu accés o bé teniu problemes per accedir-hi no dubteu a posar-vos en contacte amb info@bibliosort.cat!

Aquests són alguns del títols de cinema català disponibles a eBiblio!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s