La veritable història de la Fada de les Dents

Text d’Albert Juvany i Blanch
Il·lustracions d’Elena Frauca
Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, 2017 – 32 pàg.
BIB-ID 1554229909 – I2 JUV


La veritable història de la Fada de les Dents, un llibre infantil per a l’educació en salut bucodental editat pel Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC).

El llibre és una eina per ajudar a odontòlegs, educadors i pares i mares, a explicar la importància de la cura de les dents des de ben petits d’una forma entretinguda i propera. A més del conte infantil de la Fada de les Dents, escrit per l’odontòleg i escriptor Albert Juvany i inspirat en el personatge de la Tooth Fairy dels països anglosaxons i en el popular Ratoncito Pérez de la tradició castellana, el llibre conté consells de salut bucodental pels nens, i està il·lustrat profusament per Elena Frauca.

La Fada de les Dents és un projecte del COEC que té com a finalitat actuar des de la prevenció en l’àmbit de la salut bucodental infantil, ensenyant als infants a rentar-se les dents correctament, fent que adquireixin bons hàbits d’higiene dental des de ben menuts i que perdin la por a anar al dentista.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s