El Sindicat de l’Oblit

Un llibre d’Albert Villaró
Columna, 2018 – 395 pàg.
BIB-ID 1554229411 – CL N VIL


República Catalana, 1975. Mossèn Farràs, l’agent més singular quie mai ha tingut la intel·ligència de la República, ha d’encarar-se, sense voler-ho i en defensa de la pàtria amenaçada, a un dels seus pitjors fantasmes: l’operació Siscló, l’atemptat que va acabar amb la vida del general Francisco Franco el 18 de juliol del 1936.

Però les regles del joc han canviat. En un equilibri entre l’experiència i la confiança davant d’un futur incert, haurà d’enfrontar-se a una darrera missió, la més difícil de totes: corregir els errors del passat.

Us recomanem la lectura de l’obra anterior amb mossèn Farràs de protagonista, Els ambaixadors, i la crònica de la presentació del llibre a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell, on parla del paper que hi juga Fassman en la novel·la.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s