Tast 1 : aplec literari al Castell del Remei

Castell del Remei, 2018 – 61 pàg.
BIB-ID 1554217421 – P TAS

Presentació

El desig de mantenir la relació amb els gestors del festival Destí Poesia, la coincidència de la diada de Sant Jordi amb la celebració del recuperat Aplec del Castell del Remei i la possibilitat de què el mestre Vallverdú apadrinés la iniciativa, després d’haver estat pregonar de la Festa Major d’aquesta capital de la Plana d’Urgell, van confluir en la creació de la primera edició del Tast. Aplec literari al Castell del Remei l’any 2017.

L’entrega i compromís d’un grup de rellevants poetes han fet realitat aquest certamen que genera aquesta publicació, que alhora enceta una col·lecció que atorga continuïtat a les nombroses manifestacions culturals inspirades en el Castell del Remei en el decurs del temps: textos literaris, partitures, dibuixos, pintures, fotografies, publicitat…

Profunda gratitud, doncs, a Josep Vallverdú, Eduard Batlle, Josep Borrell, Xavier Macià, Àngels Marzo, Anton Not, Jaume Pont, Joan Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau, Àlex Susanna.

La publicació de les obres sorgides del Tast. Aplec literari al Castell del Remei esdevé l’obsequi per als que festegen la celebració del tradicional Aplec del Castell del Remei, amb la nostra voluntat de compartir amb la gent tot el que desprèn el seu territori.

Mireia González Antó
Castell del Remei, gener 2018

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s