Els ocells

Text de Germano Zullo
Il·lustracions d’Albertine
Libros del Zorro Rojo, 2016 – 68 pàg.
BIB-ID 1554300867 – I1 ZUL


Per un paisatge desert veiem com s’apropa un camió que s’atura molt a prop d’un precipici. El seu conductor obre la porta del darrere i un munt d’ocells de colors emprenen el vol. Només un ocell petit, negre, tímid, roman immòbil. Per què?


Edició en català d’un dels títols més emblemàtics del catàleg infantil de Libros del Zorro Rojo. Un àlbum que es constitueix sobre un conjunt mínim d’elements (dos personatges, tres colors, un sol horitzó…) i que, tanmateix, transcendeix totes les expectatives del lector, infantil i adult, com una metàfora, deliciosament il·lustrada, de l’existència.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s