La dona a la finestra

Un llibre d’A.J. Finn
Traducció d’Imma Estany i Núria Parés
Rosa dels Vents, 2018 – 528 pàg.
BIB-ID 1554229503 – N FIN


Una dona sola i vulnerable, reclusa a casa seva, veu des de la finestra una cosa que no hauria d’haver vist. Però ningú no la creu.

Una història poderosa i recargolada. Una protagonista intensa i molt real. Un sofisticat thriller psicològic per al nou mil·leni, amb l’atmosfera tensa i l’elegància fosca dels millors clàssics del cinema negre.


No sap si ho ha vist o s’ho ha imaginat.

L’Anna Fox viu sola, reclusa a la seva casa de Nova York, sense atrevir-se a sortir. Passa els dies fent xats amb desconeguts, bevent vi (potser més del que caldria), mirant pel·lícules antigues, recordant temps més feliços… i espiant els veïns.

Llavors arriben al barri els Russell: una parella i el seu fill adolescent. Semblen la família perfecta. Fins que una nit, l’Anna veu des de la finestra alguna cosa que no hauria d’haver vist. El seu món es trenca en mil bocins i els seus propis secrets surten a la llum.

Què ha vist? I què s’ha imaginat? Qui està en perill? I qui ho està manipulant tot? En aquest thriller absolutament fascinant, res ni ningú no és el que sembla.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s