La fugitiva

Un llibre de Blanca Busquets
Proa, 2018 – 279 pàg.
BIB-ID 1554229350 – N BUS


Les novel·les de Blanca Busquets saben commoure els lectors. La fugitiva narra la història de la Mireia, una dona de més de noranta anys que viu sola en un pis de Barcelona. Cada dia que passa es mostra més esquerpa. La Mireia només s’entén bé amb la seva neta, la Sònia. Mentre escolta els sorolls del carrer i espia els llogaters del pis del costat, rememora la seva vida, tan accidentada, i tot el que ha causat que la seva filla l’eviti tant com pot i que el seu fill no li parli des de fa molts anys. El lector descobrirà les raons del seu recel i la seva solitud. Amb una mica de sort, un seguit de fets inesperats podrien desembolicar unes vides que semblaven travades per sempre.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s