Gran Bot, petit Bot

Un llibre de Marc Rosenthal
Libros del Zorro Rojo, 2017 – 16 pàg.
BIB-ID 1554300875 – I1 ROS


Els robots són perennes preferits dels nens. En aquest llibre interactiu, un grapat de simpàtics robots de colors vius i aspecte retro-futurista, creats per Marc Rosenthal, proposen un joc irresistible per als més petits: manipular, imaginar i descobrir què amaguen cada una de les escenes que protagonitzen.

Les cridaneres il·lustracions de Marc Rosenthal posen el focus en vuit divertits robots, una mica extravagants, en situacions que desperten un somriure des de la mateixa coberta. Sobre un fons de color blau, dos robots, Gran Bot i Petit Bot, es presenten l’un a l’altre en una composició còmica que ofereix una pista sobre el joc que amaga aquest irresistible llibre.

Amb un format petit i fàcil de manipular, el llibre convida a passar les pàgines amb il·lustracions desplegables que, en aixecar-se, es transformen en el seu contrari. Simple, però interminablement entretingut: Quin robot s’amaga dins d’aquesta casa tan petita? Què farà Bot Mullat per ser Bot Sec? Podries parlar més alt, Bot?

Robots alts i baixos, tristos i feliços, silenciosos i sorollosos, serveixen d’estímul per explorar no només els conceptes oposats, sinó també, les múltiples formes de crear un singular colla de somrients ciberamics que faran gaudir a grans i petits lectors.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s