Si les pomes tinguessin dents

Un llibre de Milton i Shirley Glaser
Libros del Zorro Rojo, 2017 – 32 pàg.
BIB-ID 1554300893 – I1 GLA


La imaginació s’activa quan ens fem preguntes impossibles: Què passaria si els melons tinguessin plomes o si els caragols fossin carters? Els absurds interrogants que planteja aquest llibre converteixen la seva lectura en una experiència lúdica i provocadora. Les il·lustracions, que representen personatges i situacions desbaratades, resulten tan hilarants i improbables com el text que les acompanya: un joc de paraules i conceptes que s’enreden amb el pensament per provocar un somriure.

Un llibre imprescindible, arrelat en el gènere literari nonsense (sense sentit), que recupera una de les poques obres dirigides al públic infantil creades pel llegendari dissenyador gràfic, Milton Glaser, el primer escrit en col·laboració amb la seva dona Shirley, fins ara inèdit a Espanya.

Aquest llibre, replet d’esbojarrades associacions i desbaratats proverbis, celebra un dels majors triomfs de la literatura infantil: conjugar en una sola obra art i emoció.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s