10 proves per al nivell C2 (CPNL)

Un llibre de Sergi Cercós Vilademunt
Castellnou Edicions, 2018 – 128 pàg.
BIB-ID 1554300900 – 804.99(07) CER


El manual 10 proves per al nivell C2 – Exercicis segons el model del CPNL conté 10 proves per a l’obtenció del certificat del nivell C2 de llengua catalana, amb la finalitat que la persona usuària es familiaritzi tant amb l’estructura com amb la mecànica de la prova i pugui presentar-se a la convocatòria anual d’exàmens del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) amb la seguretat que coneix amb profunditat tots i cadascun dels exercicis.

Els àudios per a realitzar els exercicis de l’apartat Escoltar per escriure es poden descarregar a la pàgina web de Castellnou Edicions un cop cercat el manual. El solucionari de les activitats es troba al final del llibre.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s