De tot cor

Un llibre d’Anna Gavalda
Traducció d’Oriol Sánchez i Vaqué
Edicions 62, 2018 – 218 pàg.
BIB-ID 1554229107 – N GAV


Un nou recull de contes 100% Gavalda, amb la seva mirada emotiva, tendra i original.

Amb tres protagonistes – Ludmila, el Paul i en Jean – aquest recull de contes té com a fil conductor la solitud i l’emoció: la felicitat d’escriure, el fet de trobar-se amb un desconegut, l’amistat de dues dones, la descoberta meravellosa de la paternitat… tot un seguit d’actituds tendres i humanes que ens fan sortir de la closca individual per cercar els altres.

Profunda, directa, tendra, humana i ironica, De tot cor és una oda a totes aquelles persones que saben reconèixer les seves febleses, afronten la vulnerabilitat i en el dia a dia es treuen la cuirassa per mostrar-se al món tal com són.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s