Balada d’ocells i serps

Un llibre de Suzanne Collins
Traducció d’Alexandre Gombau i Arnau
Fanbooks, 2020 – 601 pàg.
BIB-ID 1554300938 – JN COL


L’ambició l’empeny.
La competició l’arrossega.
Però el poder té un preu.

És el matí de la Sega que suposarà l’inici dels desens Jocs de la Fam, celebrats cada any. Al Capitoli, en Coriolà Snow, de divuit anys, es prepara per al seu moment de glòria com a mentor dels Jocs. La casa Snow, en altres temps poderosa, passa per moments difícils i el seu destí penja de la remota possibilitat que en Coriolà sigui capaç de superar els seus companys d’estudis quant a encant, enginy i estratègia fent de mentor per al tribut vencedor.

Però ho té tot en contra. Li han assignat un tribut humiliant del Districte 12, una noia que sembla la pitjor de tots. Ara els seus destins estan inevitablement lligats…, cada decisió que prengui en Coriolà podria comportar l’èxit o el fracàs, el triomf o la perdició. A l’arena, serà una lluita a mort. A fora, en Coriolà comença a sentir alguna cosa per aquest tribut tan poc prometedor… i s’haurà de plantejar si pot seguir les regles davant del desig de sobreviure costi el que costi.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s