Un cau d’escurçons

Un llibre d’Andrea Camilleri
Traducció de Pau Vidal
Edicions 62, 2017 – 247 pàg.
BIB-ID 1554300942 – N CAM


El mal de la feina d’en Montalbano és que de vegades s’acaba sabent la veritat. I això no sempre és agradable. Per exemple, quan resulta que un irreprotxable comptable vidu de Vigata com és en Cosimo Barletta ocultava una doble vida al fons d’un calaix.

Els fills de l’assassinat, l’Arturo i la Giovanna, assisteixen consternats a la transformació pública del seu pare, però no són els únics. El comissari també s’ha d’empassar, incrèdul, tota la veritat sobre un sensesostre que se li ha refugiat al porxo de Marinella, fugint de la pluja, veritat que li és revelada ni més ni menys que per la Lívia, la seva promesa.

Com tantes altres vegades, el somni amb què es desencadenen les aventures d’en Montalbano és premonitori, i aquesta vegada fins i tot anticipa la clàssica trucada d’en Catarella per comunicar la «mort d’un mort».

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s