El llibre negre dels colors

Text de Menena Cottin
Il·lustracions de Rosana Faría
Libros del Zorro Rojo, 2009 – 24 pàgs.
BIB-ID 1554301000 – I1 COT


En Tomàs no pot veure els colors. Per a ell representen milers d’olors, de sabors, de sons i d’emocions. Des de l’obscuritat dels seus ulls, en Tomàs ens convida a descobrir els colors sense veure’ls.


Una obra singular sobre la percepció del color. ll·lustrat en relleu, aquest llibre negre proposa a tots els nens una experiència sensorial inèdita: percebre el color, sense necessitat de veure-ho. Una edició original de la prestigiosa editorial mexicana Tecolote, que va merèixer el Primer Premi en la categoria Nous Horitzons, atorgat per la Fira del Llibre Infantil de Bolonya 2007 i elegit pel New York Times entre els millors llibres il·lustrats del 2008.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s