Poesia positiva per al benestar

Un llibre de Rosa M. Esteller Elies
Edicions Present, 2020 – 253 pàgs.
BIB-ID 1554301002 – P EST


Poesia positiva per al benestar és un llibre dividit en 25 temes, ordenats amb una lletra per a cada un, el que podria ser com un abecedari vital, perquè amb bones dosis d’entusiasme i esperança l’obra pretén enlairar-nos l’ànim positivament, amb un caire sensible i reflexiu, complementat amb optimisme a través de 25 dibuixos, on l’autora dissenya a cada apartat el seu espai propi amb l’estil que la caracteritza.


Rosa M. Esteller Elies (Barcelona, 1945)

Llicenciada en Filosofia i DEA en Psicologia Social, Universitat de Barcelona; professora, escriptora i poeta. Sempre li ha agradat escriure, però fa uns anys s’animà a donar a conèixer la seva narrativa i li van ser publicades diverses obres de les que destaquen: Cartes a Mireia, Premi Ciutat d’Olot 1996; Angelina 2n, Premi Mercè Rodoreda M.R. 1997; Aurora, finalista Premi Vent de Port 2000; Proyecto intercultural para la inmigración, S. Investigación Social BCN-2001; Històries de Barcigol, finalista Premi FCB-2002 i Entre dos silencis. Com a poeta, va guanyar alguns certàmens: Premi P. St. Jordi Vallcarca; Alba Estiu-Cunit; Luz de Luna, Ajuntament L’Hospitalet; Fundació Donants, Hospital St. Pau, entre altres. Col·labora com a jurat de concursos literaris de narrativa i poesia. Molts dels seus poemes han estat editat en reculls i llibres col·lectius de diversos autors, però és Poesia positiva per al benestar la seva primera obra poètica completa publicada.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s