Follem?

Un llibre de Bel Olid
Il·lustracions de Glòria Vives Xiol
Bridge, 2020 – 155 pàgs.
BIB-ID 1554301013 – 613.88 OLI


Seguir el desig, compartir el plaer. Sembla fàcil, oi? I, tanmateix, vivim sexualitats condicionades per expectatives, pressupòsits i tabús que ens fan complicat escoltar-nos. Follem? explora els camins que ens poden portar a sexualitats més humanes, a relacions més plaents.


Potser el primer que hauríem s’aprendre sobre el sexe és desaprendre. Desaprendre el desig que ens han ensenyat que hem de sentir, desaprendre la vergonya. Oblidar els cossos que ens han d’agradar obligatòriament, les pràctiques que es conceben com a úniques possibles. Esborrar del cap les imatges de la pornografia comercial, el paper que ens toca jugar.

I llavors, amb uns altres ulls, mirar molt endins i preguntar-nos què volem, què ens agrada, què tenim ganes de descobrir. I mirar enfora, també. Mirar tot allò que hi ha davant nostre, no eliminar res per defecte. Escoltar el nostre desig i, quan sabem què volem, escoltar l’altra persona i saber què vol i si és compatible. Atrevir-nos a dubtar, a explorar, a equivocar-nos, a aturar-nos en qualsevol moment. Sortir del que «ha de ser» i endinsar-nos en el que ens fa vibrar.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s