Com encendre un drac apagat

Un llibre de Didier Lévy · Fred Benaglia
Libros del Zorro Rojo, 2017 – 32 pàgs.
BIB-ID 1554301021 – I1 LEV


Qualsevol, fins i tot un drac, pot tenir un mal dia. En aquest àlbum, un petit heroi disposat a tot posarà en marxa una sèrie de plans, aparentment infal·libles, perquè el seu enorme drac recuperi la flama. Idees no n’hi manquen: agitar-lo per la cua, saltar sobre la seva panxa, fer-li pessigolles, posar-lo gelós, preparar-li un pastís… seran algunes d’elles, però el cas sembla greu, gravíssim.

Des de la primera pàgina, aquests dos entranyables personatges conqueriran el cor dels lectors amb la seva peculiar manera de trobar solucions a un problema de vital importància per als més petits: què necessita una mascota (i qui diu «mascota» diu «un gran amic») per fer feliç? La solució és molt més senzilla del que sembla: estigui apagat, fred o gelat com un glacial!, digues-li quant l’estimes.

Aquest enginyós i estimulant àlbum de gran format, que parla amb tendresa de la generositat i el respecte, destaca per la seva espectacular proposta gràfica: unes acolorides i vibrants il·lustracions i un text escrit a mà que realça la vitalitat i el dinamisme d’aquesta singular història, a manera d’un entranyable i divertit manual per encendre dracs.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s