Un mocador de pirata

Un llibre de Ximo Cerdà
Dibuixos de Jordi Sunyer
Edicions Bromera, 2018 – 108 pàgs.
BIB-ID 1554228674 – I3 CER


De la nit al dia, Lluc comença a adonar-se de fenòmens estranys que ocorren a casa. Per exemple, son pare ja no s’acaba les porcions de pizza. Quan arriba el iaio Ramon i conta al xiquet que ha vingut per quedar-se amb ells per a ajudar-los, les pitjors sospites de Lluc es veuen confirmades. Allà hi ha un misteri… i ell està decidit a descobrir-lo.


Ximo Cerdà (Xàtiva, 1975) és enginyer de Telecomunicació, doctor en Electrònica i llicenciat en Ciències Físiques. La seua passió per la literatura ha estat reconeguda en nombrosos premis i certàmens. Amb aquesta obra ha guanyat el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s