Violeta i el llop

Un llibre de Mònica Richart
Edicions Bromera, 2018 – 289 pàgs.
BIB-ID 1554228650 – N RIC


Violeta té por sovint, quan trona, quan hi ha molta gent en un lloc, quan troba moltes majúscules juntes (no li agraden gens, les majúscules, però tampoc les olors fortes, ni els texans, ni les mentides, ni quan la gent es pose al mig quan fa fotografies). I té por també quan algú passa l’aspiradora, quan se li acosta un gos o una abella, quan l’han de punxar… I, així i tot, Violeta és valenta, perquè viu en un món ple de trons, de gent, de majúscules, abelles, aspiradores, gossos i injeccions. I de llops. I de gent que, sense esperar-la, la descobreix. I l’estima.


Mònica Richart ha guanyat el premi València Nova amb aquesta novel·la, que és la primera que publica. Una obra tendra i alhora irònica, que desplega un ventall de personatges inoblidables i carismàtics.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s