Gats indòmits

Un llibre de Sarah Andersen
Bridge Books, 2018 – 120 pàgs.
BID-ID 1554228704 – C AND


Adaptar-se a la vida d’una dibuixat de còmics mundialment famosa no és fàcil: deadlines terrorífics, muntanyes d’embolcalls de menjar ràpid sota la relluent pantalla de l’ordinador i una creixent horda de mascotes… Mmm, res, que tot segueix com sempre.

Amb l’enginy i l’encant que la caracteritzen, la tercera col·lecció de còmics i assajos il·lustrats de la Sarah Andersen ofereix una guia de supervivència per al caos de la vida moderna: des de com evitar la gent matinera, fins a la defensa dels trols d’Internet, passant per la «no màgia» de l’ordre. Però quan tot falla i el món que t’envolta s’enfonsa, fes-te una xocolata desfeta, compta els dies que falten per fer vacances i abraça la boleta peluda d’esperança que tens al costat.


La Sarah Andersen és una jove artista de Brooklyn. En aquests moments es dedica a reduir el nombre de vegades que prem snooze del despertador cada matí. El progrés és lent.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s