Vacances de la Biblioteca Pública (1-30 setembre)

Com recordareu, la Biblioteca Pública de Sort va ser de les primeres biblioteques catalanes en obrir de nou les seves portes tot just es va iniciar el desconfinament, a mitjans del mes de maig passat.

Des d’aleshores, amb les mesures de seguretat i limitacions d’aforament establerts pel Pla de represa del sector cultural: biblioteques del Departament de Cultura, hem tingut obert tot l’estiu, període en el qual

  • s’ha atès més d’un miler d’usuaris
  • s’han gestionat 2710 operacions al taulell (959 préstecs / 1116 devolucions / 336 renovacions / 299 reserves)
  • s’han donat d’alta 530 documents al nostre fons (96 llibres / 36 DVDs / 398 revistes)

Ha arribat doncs el moment de prendre’ns un respir, de manera que la Biblioteca romandrà tancada per vacances de l’1 al 30 de setembre, ambdós inclosos, tot pregant-vos que ens disculpeu per les molèsties que això us pugui ocasionar.

Recordeu que ja disposeu d’una bústia de retorns a la façana de la biblioteca on podeu dipositar els documents prestats, i que amb el carnet de la Biblioteca disposeu d’accés complet al servei eBiblio, amb préstec gratuït de llibres, revistes, música i cinema; aquest servei està disponible per dispositius iOS i Android, a més del navegador web i altres dispositius electrònics compatibles (consulteu l’ajuda per sincronitzar continguts).

Si teniu dubtes sobre el funcionament d’eBiblio o no disposeu dels codis per accedir poseu-vos en contacte amb nosaltres a la bústia info@bibliosort.cat per tal que us puguem facilitar l’ajuda necessària, o bé adreceu-vos a e-biblio.cultura@gencat.cat

AVÍS – Els documents de préstec interbibliotecari pendents de recollida es retornaran a les seves biblioteques d’origen; si-us-plau, passeu a recollir-los si no ho heu fet encara.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s