Terra de lletres

Edició a cura de Jordi Llavina
Editorial Comanegra, 2018 – 272 pàgs.
BIB-ID 1554229398 – 849.9 TER


Seixanta textos seleccionats i presentats per Jordi Llavina amb la intenció de traçar un mapa literari del país el més equilibrat i proporcionat possible. Una obra per passejar per Catalunya llegint alguns dels principals autors que han enfortit la imatgeria de les nostres viles i ciutats, la nostra manera de veure’ns i, en definitiva, la nostra cultura.

Presenta, entre altres, textos de Maria Barbal (el Pallars) i Jaume Cabré (Sant Pere del Burgal)

Altres autors: Agulló · Alavedra · Amorós · Anglada · Azorín · Barral · Bertrana · Bladé i Desumvila · Calders · Capmany · Carner · Català · Comadira · Cònsul · Cuyàs · Desclot · Espinàs · Foix · Garcés · Gaziel · Ibarz · Leveroni · Llor · Marçal · Margarit · Marsé · Martínez · Mendoza · Moncada · Monteagudo · Monzó · Nopca · Oller · Pàmies · Passarell · Pedrolo · Perucho · Pin i Soler · Pla · Planes Poblet · Rafart · Ridruejo · Riera · Rodoreda · Roig · Romero · Rovira i Virgili · Santamaria · Sobrer · Vallmitjana · Vallverdú · Vayreda · Verdaguer · Vernet · Vila-Matas · Xirinacs

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s