Un avi, sí!

Text de Nelson Ramos Castro
Il·lustracions de Ramón París
Ediciones Ekaré, 2011 – 24 pàgs.
BIB-ID 1554301099 – I1 RAM


Tots els nens haurien de tenir una mascota, però, quina? Una cigonya, una girafa, un elefant, una balena… Mare no està gaire convençuda dels costums d’aquests animals exòtics. Encara rai que Avi només ha regalat al seu nét un gos negre: tots tres en gaudeixen a tot drap! I és que amb un avi així, es tenen totes les mascotes del món.


Nelson Ramos Castro – Va néixer el 1951. És diplomat a l’Escola d’Educació de la Universidad Central de Venezuela. Exerceix la docència i l’escriptura des de molt jove, i publica la seva obra a prestigioses revistes veneçolanes com Tricolor. Ha il·lustrat algun dels seus llibres amb la tècnica del gravat. Afirma que és un apassionat del tai txi i els gelats. Actualment és professor a la Universidad Central de Venezuela i fa tallers de percussió, de maraques i güiro.


Ramón París – Va néixer a Veneçuela i actualment viu a Barcelona. Va estudiar comunicació social, però es dedica plenament a la il·lustració i l’animació. El seu estil, més gràfic que narratiu, ofereix resultats sorprenents; les seves imatges tenen humor i originalitat. A Un avi, sí! retalla i fotografia els seus propis dibuixos com una manera diferent de treballar la tridimensionalitat. I sempre té idees noves!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s