Xavier Miserachs, epíleg imprevist

Textos de Xavier Miserachs · Laura Terré
Fundació Catalunya – La Pedrera, 2018 – 172 pàgs.
BIB-ID 1554229558 – 77 MIS


Xavier Miserachs (Barcelona, 1937-1998) va portar a terme una ruptura en clau de modernitat vencent l’estretor imposada per la censura franquista i per la precarietat de l’autarquia. Degut a la seva sensibilitat envers allò humà, el seu sentit de l’humor i la seva intel·ligència, els seus reportatges tenen la força d’assaigs crítics propers a l’autobiografia, de manera que la seva obra constitueix una panoràmica de la segona meitat del segle XX, així com el retrat viu i fresc de la seva actitud davant la vida.

Aquest llibre, que serveix com a catàleg de l’exposició Xavier Miserachs. Epíleg imprevist, representa la selecció més completa feta fins ara de l’ingent arxiu de Miserachs, i inclou les fotos de l’aficionat, del professional, les imatges en blanc i negre i a color i des de l’experimentació al treball per encàrrec, completant així tots els tòpics que han fet d’aquest autor un clàssic.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s