Restricció de serveis a causa del coronavirus

A causa de l’evolució de l’emergència sanitària i d’acord amb el punt 9.2 de la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya , a partir del divendres 30 d’octubre, i per un període mínim de quinze dies, la Biblioteca Pública de Sort romandrà oberta en el seu horari habitual amb restricció dels serveis disponibles.

Així, l’accés a la Biblioteca quedarà limitat a la recollida de préstecs amb cita prèvia o la seva devolució sense necessitat de cita prèvia; en cas que ja hi hagi un usuari al taulell, el/la segon/a usuari/ària haurà d’esperar el seu torn o bé, en cas que només hagi d’efectuar devolució, dipositar els documents en l’espai habilitat a l’efecte.

Com podem sol·licitar préstecs amb cita prèvia?

  1. Consulta les darreres novetats del nostre fons a l’Instagram @bibliosort
  2. Comprova la seva disponibilitat al catàleg ARGUS
  3. Formalitza la teva reserva mitjançant la web o bé al correu-e info@bibliosort.cat i telèfon 973 621 066

Atenció, el servei de préstec interbibliotecari continua operatiu, feu-nos arribar les vostres sol·licituds preferentment al correu electrònic info@bibliosort.cat

Recordeu també que teniu a la vostra disposició la plataforma eBiblio, la plataforma electrònica gratuïta de llibres, revistes, pel·lícules, música i documentals per als usuaris de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Encara no t’has donat d’alta a eBiblio? Fes-ho aquí o bé demanan’s que ho gestionem al correu-e info@bibliosort.cat indicant el vostre nom i cognoms i el vostre número de carnet de biblioteques. I si no tens carnet de biblioteques, omple aquest formulari i gestionarem la teva alta!

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s