Vacances de Setmana Santa

En atenció a la situació sanitària actual, amb un índex de risc situat en gairebé 3200 punts en data d’avui, i la proximitat de les vacances de Setmana Santa, hem optat per tancar la setmana entrant, del dilluns 29 de març al dilluns 5 d’abril, ambdós inclosos.

Atès que aquest tancament no estava previst en la nostra planificació, és possible que hi hagi préstecs pendents de retorn en les dates indicades; si fos aquest el cas, us podeu posar en contacte amb nosaltres via info@bibliosort.cat per gestionar la incidència i recordeu també que disposem de bústia de retorns.

Disculpeu les molèsties, des de la Biblioteca us animem a seguir les mesures d’autoprotecció davant el coronavirus (distància, mans i mascareta) de manera que tots plegats puguem donar un tomb a la situació, salut i ànims!

Recordeu també que disposeu de la plataforma electrònica gratuïta de llibres, vídeos, música i revistes ebiblio.cat, si no esteu donats d’alta i teniu algun problema per accedir-hi poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s