Restriccions de serveis pel rebrot de covid-19 a Sort

Per indicació del Departament de Salut a causa del rebrot de covid-19 al municipi de Sort, i amb l’objectiu de disminuir les interaccions socials, la Biblioteca romandrà oberta al públic en l’horari habitual però amb restriccions de serveis presencials.

Almenys fins el proper dimarts 13 d’abril, inclós, la sala de lectura, sala infantil i Telecentre/PuntTIC romandran tancades i caldrà demanar cita prèvia per a la recollida o retorn de préstecs – també disposeu de bústia de retorns – ; oportunament informarem de l’aixecament d’aquestes restriccions tant bon punt millorin les condicions sanitàries.

Recordeu que podeu demanar cita prèvia

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s