Restriccions de serveis pel rebrot de covid-19 a Sort

Per indicació del Departament de Salut a causa del rebrot de covid-19 al municipi de Sort, i amb l’objectiu de disminuir les interaccions socials, la Biblioteca romandrà oberta al públic en l’horari habitual però amb restriccions de serveis presencials.

Almenys fins el proper dijous 6 de maig, inclós, la sala de lectura, sala infantil i Telecentre/PuntTIC romandran tancades i és preferible que demaneu cita prèvia per a la recollida o retorn de préstecs – també disposeu de bústia de retorns – ; oportunament informarem de l’aixecament d’aquestes restriccions tant bon punt millorin les condicions sanitàries.

Recordeu que podeu demanar cita prèvia

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s