Presentació del llibre “Misteris de la boira”

L’editorial Columna i l’Ajuntament de Sort us convidem a la presentació del llibre

MISTERIS DE LA BOIRA

de Selena Soro
a càrrec de Vanesa Fort González, regidora d’Ensenyament
i amb la participació de Rosa Espot, docent de l’INS Hug Roger III

Dissabte 29 de maig, a les 6 de la tarda
al Castell de Sort (en cas de pluja, a la sala de plens)

En compliment dels protocols de prevenció de la COVID-19 cal reservar seient per garantir el compliment de l’aforament de l’espai, la distància de seguretat i la traçabilitat del públic assistent

Sinopsi

A la Terra Fosca està prohibit estimar. L’Ordre Ministerial ha robat el temps de les persones i ha omplert el món de por. Només hi ha una petita esperança: una noia que la germandat dels Arbis va amagar a Mins, un poble ocult entre la boira, perquè algun dia pogués derrotar Kavega, el tirà misteriós de l’Ordre Ministerial. La Gala, reclosa a Mins fins als tretze anys, es veu obligada a prendre un camí diferent quan el govern l’atrapa i li ofereix un poder difícil de rebutjar.

Les flors neixen plegades, les muntanyes es pleguen, i també les onades i la sorra dels mars. Naixem plegats i ens anem desplegant. Un dia vosaltres també sereu vells, i els plecs de la vostra cara explicaran la vostra vida. – L’Avervagenny va somriure -. Mireu la senyora Sneffels. Per a mi, cadascuna de les seves arrugues és la continuació d’una vella conversa, la marca que la tristor i l’alegria han deixat en el seu camí, el solc de tot allò que ha viscut. M’hi veig a mi, també, amagat entre els plecs del seu rostre, igual que ella s’hi veu en els meus. Els plecs són a les persones que estimeu, i les persones que estimeu són el més important del món.

Fragment de Misteris de la boira de Selena Soro

Obra guardonada amb el
Premi Carlemany per al Foment de la Lectura

L’autora: Selena Soro

Selena Soro va néixer el 1991 a Barcelona i va viure entre muntanyes i fins als quinze anys, amb dues mares i una germana. A Sort una professora li va encarregar un conte, i el relat Un mar de boira es va convertir anys després en la llavor de Misteris de la boira, la seva primera novel·la. És periodista i ha treballat sis anys a la redacció del diari ARA. El 2018 va deixar la feina per acabar la novel·la i actualment és freelance. Viu a Cardedeu.

@SelenaSoro

(foto: Selena Soro / Estel Soro)

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s