Activitats Dia de l’Orgull 2021

Amb motiu del Dia Internacional de l’Alliberament LGBTIQ+ la Biblioteca Pública de Sort, en col·laboració amb el Col·lectiu Voliaina i el Servei d’Atenció Integral (SAI) – SIAD Pallars Sobirà, us convida a les següents activitats

Diumenge 27 de juny – 6 a 9 tarda
Parc del Riuet

En el marc de la reivindicació del II Orgull Rural LGTBIQ+ organitzat pel Col·lectiu Voliaina us esperem amb una biblioteca a cel obert! Lectures per totes les edats – infantils, juvenils, adults… – i gèneres – àlbums il·lustrats, contes infantils, novel·les juvenils, còmics, assaig, narrativa… – amb fons propi de la Biblioteca Pública de Sort i cedit pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Dilluns 28 de juny – 6 tarda
Biblioteca Pública de Sort

Us convidem a gaudir dels Contes per despertar de Txancleta, que ens portarà entre altres el conte Cua de sirena, i presentarem el lot de llibres infantils per educar en una sexualitat sana amb el suport del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere (SAI – SIAD Pallars Sobirà)

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s