Presentació del llibre “Y tú, ¿cómo eres?”

Us convidem a la presentació del llibre

Y TÚ, ¿CÓMO ERES?
Un método para trabajar en equipo y entendernos mejor
d’Albert Calderó, Jordi Oliveres i Joan Queraltó

a càrrec de Jordi Oliveres, veí de casa Fornó de Perales de Bernui, que tindrà lloc

Divendres 20 d’agost, a les 7 de la tarda (19.00h)
a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sort

El llibre Y tú, ¿cómo eres? ens dóna pistes per treballar millor en equip i entendre’ns millor amb la gent que ens envolta

El llibre

Un mètode per conèixer les persones, per relacionar-nos amb elles de manera eficaç i per ajudar els altres que s’hi relacionin amb èxit. Aquest mètode, que els autors denominen de segmentació socio-professional, ha provat la seva eficàcia durant la seva llarga trajectòria com a consultors en la gestió d’equips i organitzacions.

El llibre es basa en la classificació de cadascun de nosaltres segons siguem «gestors de persones» (P), «gestors d’idees» (I) o bé «gestors de coses» (C), a les quals hi podem sumar altres classificacions que ens acaben oferint una panoràmica completa de la mena de persones que som i les nostres interaccions.

Les categories que resulten de l’aplicació del mètode s’il·lustren amb exemples de personatges d’àmbits com ara la ciència (Charles Darwin, Marie Curie, Albert Einstein…), la política (Barack Obama, Angela Merkel, Joe Biden…), les arts (The Beatles, J.K. Rowling…), l’esport (Pep Guardiola, Cristiano Ronaldo, Leo Messi…) i fins i tot la ficció (Homer Simpson, l’Equip A…)

Hi ha edició en català: Com som?


L’autor – Jordi Oliveres

Jordi Oliveres i Prats és el director de l’empresa Estratègia Local. És llicenciat en Química-Física per la Universitat de Barcelona, Diplomat en Estudis Europeus pel Ministeri d’Afers Exteriors i Diplomat en Desenvolupament Directiu per l’IESE. Membre del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Ciències i Lletres de Catalunya.

Des de 2003 és consultor d’institucions públiques sobre estratègia, gestió, sistemes d’informació i estudis d’opinió.

El podeu seguir a @jordioliveresp

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s