Solidaritat amb Ucraïna

logo solidaritat amb ucraïna

Apel·lació de la Presidència de l’Associació de Biblioteques d’Ucraïna a la comunitat bibliotecària ucraïnesa

Benvolguts membres de la comunitat bibliotecària!

Ens trobem al capdavant de la lluita contra les notícies falses, la desinformació i les amenaces cibernètiques! Les biblioteques són espais educacionals on tothom té l’oportunitat de guanyar nous coneixements i habilitats. Els bibliotecaris i les bibliotecàries ensenyen i ajuden cada dia centenars de milers de persones a dominar les habilitats necessàries per viure al món digital i per gaudir d’un ciberespai segur per elles mateixos i els seus éssers estimats.

Cada dia, els bibliotecaris i les bibliotecàries treballen perquè la gent, les comunitats i la societat en conjunt puguin distingir la informació verídica de les mentides i resisteixin així la manipulació informativa i psicològica. Les biblioteques són espais de seguretat i llibertat, on tothom que ho necessiti gaudeixi de lliure accés a la informació, Internet, suport psicològic i ajuda per solventar els seus problemes vitals.

Les biblioteques són llocs de poder on les persones es troben a elles mateixes. Comunicant-nos-hi diàriament, els bibliotecaris i les bibliotecàries s’esforcen cada dia perquè tothom que vingui a la biblioteca estimi els llibres, el seu llenguatge i Ucraïna […]

Mantingueu la calma! Ens estimen els nostres lectors, les biblioteques i Ucraïna!

Fem, allà on som, tot el que hem de fer!

Oksana Bruy / Presidenta de l’Associació de Bibliotecaris d’Ucraïna

Per la pau, per la llibertat i els drets humans, solidaritat amb Ucraïna

Vols ajudar? Consulta el recull d’ONG catalanes i organismes multilaterals que donen resposta a la crisi humanitària a Ucraïna que ha publicat l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s