Participa al club de lectura #lluernes33

El Servei de Biblioteques de Catalunya, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sort i la Biblioteca Pública de Sort, ofereix una nova comunitat virtual promoguda conjuntament amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l’Institut Català de les Empreses Culturals.

Es tracta d’una comunitat virtual que acompanya al programa del Canal 33 El retorn de les lluernes, un programa de literatura i societat on en cada episodi una persona anònima explora les curiositats i preguntes que li ha despertat la lectura del llibre. D’aquesta manera, es desvia la mirada de l’enfocament acadèmic i prescriptiu, i es dirigeix cap a l’experiència d’aquesta persona lectora anònima, per entendre els valors i les interpretacions que li desperta la literatura.

El dijous 26 de maig a les 22.15h s’ha emès el programa corresponent a la novel·la El sentit d’un final, de Julian Barnes, i s’ha iniciat l’activitat del club de lectura virtual (visionat a la carta)

Cristina ens presenta “El sentit d’un final”

Com hi podeu participar?

Es tracta d’un club de lectura virtual, que s’ha obert a Tellfy el dia de l’emissió del programa, amb videotrobada el dia 21 de juny, i club de lectura presencial, que tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament el dia 22 de juny, dimecres, a les 7 de la tarda (19.00h)

Si voleu participar al club de lectura virtual i videotrobada, descarregueu si no teniu ja l’aplicació Tellfy (Android || iOS || navegador) i cerqueu la comunitat El retorn de les lluernes o bé accediu amb aquest codi QR o l’adreça web tfy.to/lluernes33/elsentitdunfinal

Si vols participar al club de lectura presencial, et demanem que t’inscriguis a la Biblioteca en qualsevol moment abans de la realització de la trobada.

El club de lectura presencial tindrà lloc el dimecres 22 de juny, a les 7 de la tarda (19.00h) a la Sala de Plens de l’Ajuntament o la Biblioteca Pública en funció del nombre de persones inscrites a l’activitat

En tots dos casos, ja pots demanar a la biblioteca el teu exemplar de la novel·la El sentit d’un final, de Julian Barnes; recordeu que els préstecs són gratuïts i només cal tenir el carnet de la Biblioteca, també gratuït (més informació).

Llegirem “El sentit d’un final” de Julian Barnes

Tony Webster és ara un jubilat de vida tranquil·la, divorciat amistosament, amb una filla i aparentment en pau amb la seva vida. Però quan rebi una carta d’un bufet d’advocats, es veurà abocat a revisar el seu passat, especialment els seus anys adolescents.

Just abans d’anar a la universitat, el seu grup d’amics es va ampliar amb l’Adrian Finn, el més seriós i intel·ligent de tots quatre. Amb fam de sexe i de llibres, sense noies, van viure un any molt intens i van jurar ser amics per sempre. Ara, passats més de quaranta anys, Tony Webster s’adona que molts fets potser no van passar com els havia recordat. Perquè la memòria és imperfecta i pot fer aflorar sorpreses. I, fins i tot, obligar-te a reinterpretar tota una vida.

Premi Man Booker a la millor novel·la publicada a la Commonwealth i Irlanda

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s