Presentació del llibre “Sense data”

tarja d'invitació de l'acte, hi figuren horari, organitzadors i la portada del llibre

PRESENTACIÓ DE LA NOVEL·LA “SENSE DATA”

amb la participació de Juan Cal, escriptor
i Marta Alòs, autora

Dissabte 25 de juny, a les 7 de la tarda
a la Sala de Plens de l’Ajuntament (ubicació)

El llibre

Passions desfermades, amors impossibles, fidelitats traïdes, secrets guardats en el calaix de la memòria i amistats que es posen a prova, conformen el meravellós laberint d’aquesta novel·la amb què l’autora Marta Alòs s’endinsa en el gènere romàntic i que atrapa al lector amb una potent i vertiginosa narrativa, on els personatges traspassen les fronteres dels amors prohibits més enllà de la raó, aconseguint crear una atmosfera vaporosa amb un final sorprenent.

L’atractiu de la novel·la és el seu argument polièdric on amor, desamor, amistat i gelosia es veu envoltat per un tel misteriós que sedueix el lector, que queda atrapat des de la primera pàgina per un llenguatge de captivadora prosa poètica.

Una novel·la romàntica amb una història apassionant, adreçada a un gran públic

L’autora

Marta Alòs López (Lleida, 1960) és escriptora. Ha publicat més d’una quinzena de llibres, amb èxits tan importants com La mà al melic, El dia que vaig oblidar el meu nom i Cartes a la meva mare. Ha obtingut diversos premis literaris com el Vent de Port del 2000 per Sol d’hivern, L’ombra de la forca o l’Armand Quintana de Narrativa de Calldetenes 2014 per La llengua de les pedres.

Ha estat regidora de la Paeria de Lleida, diputada al Parlament de Catalunya i coordinadora de Cultura de la Diputació de Barcelona. És articulista i tertuliana als principals mitjans de comunicació catalans.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s