Presentació del llibre “Desde el corazón”

Us convidem a la presentació del llibre

DESDE EL CORAZÓN:
HISTORIA DE UNA MÉDIUM
de Carmen Espejo

que tindrà lloc dissabte 23 de juliol, a les 7 de la tarda (19.00h)
a la Biblioteca Pública de Sort

Heu tingut mai cap experiència amb el més enllà? Al llibre Desde el corazón: historia de una mèdium trobaràs petits relats de grans experiències amb el món paranormal. Totes les històries tenen una protagonista en comú, la Carmen, un mèdium sensitiva i d’incorporació que ajuda les persones des de la humilitat i de manera altruista.

Cada experiència que s’hi relata et connectarà amb la vida, la mort, la salut, la malaltia, l’amor i el desamor. Històries reals viscudes en primera persona i d’altres explicades per la Carmen que aconseguiran que se’t posi la pell de gallina i que et reafirmis en l’existència de la vida després de la mort.

L’autora

Carmen Espejo neix l’any 1957, procedent d’una família de sanadors, i és sanadora i mèdium d’incorporació i sensitiva. La seva història comença durant la seva dura infància, a Juneda, quan als set anys inicia una transició que és incapaç d’assimilar a causa de la seva curta edat.

Amb el pas dels anys, la seva maduresa com a persona i gràcies a una dura experiència d’aprenentatge, va prendre consciència dels seus dons i del servei que fa als esperits. Al llibre Desde el corazón: historia de una mèdium explica la seva història al servei del proïsme mitjançant les seves vibracions i la seva energia, en un equilibri emocional entre allò terrenal i allò espiritual.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s