Crònica de la presentació del llibre “Desde mi corazón”

En la primera activitat presencial a la biblioteca des de la pandèmia hem rebut aquesta tarda a Carmen Espejo, autora del llibre Desde el corazón: historia de una médium, un conjunt de petits relats i anècdotes personals de la seva experiència com a sanadora i mèdium des que, a la infància, va començar a percebre presències que les altres persones no podien veure.

La tasca de sanadora de l’autora, perfeccionada al llarg dels anys a partir de l’experiència i l’assoliment de resultats ajudant les persones, fa possible que avui dia pugui compartir amb els seus lectors experiències extraordinàries del món dels esperits, des d’aquells que necessiten ajuda per creuar la porta al més enllà fins als que, mancats d’energia pròpia, xuclen la de les persones sense que aquestes, sovint, siguin conscients del que els està passant.

La participació dels assistents a l’activitat ha estat molt interessant gràcies a l’establiment d’un diàleg amb l’autora a qui han pogut plantejar els seus dubtes, preguntar sobre fenòmens paranormals o compartir experiències personals colpidores, tot plegat encoratjat per l’actitud franca i planera de la senyora Espejo.

En paraules de l’autora, Desde el corazón és una lectura apassionant, un llibre dels que no es poden deixar a la meitat i que sorprendrà els lectors amb inquietuds per saber més d’allò que no podem veure però que és allà amb nosaltres.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s