El ratolí Pataxof a la biblioteca de Sort!

En el marc del programa d’actes de la Festa Major de Sort aquesta tarda ens ha visitat a la biblioteca el ratolí Pataxof acompanyat del seu creador, Josep Manuel Iglesias, l’artista i contacontes Gadi Romero (Txancleta) i un nodrit acompanyament musical amb Esperança Florit, enginyera, directora de l’Escola de Música de l’Alta Ribagorça i membre del grup RIBATONICS al capdavant amb l’acordió.

Les aventures del ratolí Pataxof, nascut als Pirineus, serralada on també viu les seves peripècies, es distingeixen per la voluntat de fer arribar als més petits coneixements sobre la flora i fauna pirinenca i valors de respecte a la natura; de fet, la voluntat manifesta de l’autor és impulsar vocacions científiques entre els nens i nenes que han assistit a l’activitat amb iniciatives, per exemple, com el vocabulari Pataxof que podran trobar als darrers contes publicats per Pagès Editors.

En acabar la narració de com va anar que el ratolí es va dir així tots els assistents han cantat a cor la cançó del ratolí Pataxof i s’ha dut a terme un sorteig de llibres; a més, qui coloregi el millor dibuix del Pataxof també en rebrà un altre exemplar a casa, fins dilluns dia 8 d’agost poden portar a la biblioteca els seus dibuixos!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s