Ampliació de l’horari de la biblioteca

Més de la meitat dels 200 usuaris i usuàries (gràcies!) que van contestar a l’enquesta d’usos i serveis de la biblioteca van considerar que el nostre horari era insuficient; a més, un percentatge important d’aquests van demanar també que s’obrís totes les tardes de dilluns a divendres.

Així, amb l’objectiu d’adequar els nostres serveis a les necessitats de la comunitat d’usuaris, aquest curs ampliem l’horari de la biblioteca, passant de 19 a 24 hores setmanals, d’acord amb el següent detall.

DILLUNS – DIVENDRES / 4 a 8 tarda (16.00 – 20.00h)

DIMARTS / 10 matí a 2 migdia (10.00 – 14.00h)

Aprofitem l’avinentesa per avançar-vos que les obres de la nova biblioteca comarcal segueixen el calendari previst i s’acabaran a finals d’any, de manera que l’any que ve es procedirà a la instal·lació del mobiliari i el trasllat de fons amb la previsió d’obrir passat l’estiu.

Restem com sempre a la vostra disposició, feu-nos arribar qualsevol consulta o suggeriment deixant un comentari en aquesta publicació o bé escrivint-nos a info@bibliosort.cat; gràcies pel vostre suport!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s