Presentació del llibre “Als afores”

L‘Ajuntament de Sort, Voliana Edicions i la Llibreria Solé us convidem a la presentació del llibre

ALS AFORES

amb l’autora, Montse Milan Moliné, i l’escriptora, poeta i periodista Ivet Eroles

que tindrà lloc el dissabte 12 de novembre, a les 7 de la tarda (19.00h)
a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sort (plànol)

El llibre – Als afores

Lleida. Anys cinquanta.

L’amistat entre dues joves que desperta les sospites del veïnat, una gallina que fa perillar l’imaginari esglaó social d’una família o una prostituta que amaga un dolorós secret són alguns dels punts de partida d’aquest intens recull de contes, que té com a escenari un carrer de la perifèria de la ciutat.

La soledat, la repressió o la por a ser exclòs d’aquesta microsocietat que és el seu carrer assolen uns personatges que no es veuen capaços d’avançar, perquè es consideren diferents o perquè el pes que duen és massa feixuc per anar més enllà.

Les històries que ens narren estan fetes de petits detalls i construeixen uns relats intimistes que apel·len a la part emocional i psicològica de cada un d’ells.

Als afores és un joc de miralls on els contes s’entrellacen i cada personatge es pot desconstruir i tornar a explorar diverses vegades i des de diferents punts de vista.

L’autora – Montse Milan Moliné

Montse Milan Moliné (Lleida, 1982) és mestra d’educació infantil i regidora de Cultura de l’ajuntament de la Guingueta d’Àneu. En el camp de l’escriptura, s’ha format a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i al Laboratori de Lletres.

Ha participat en diversos premis literaris i part dels seus relats han estat guardonats i recollits en diferents antologies. Des del 2018 col·labora amb la revista La Borrufa amb microrelats, poesia visual i ressenyes literàries.

Als afores és el seu primer llibre. L’autora combina ficció i vivències familiars al llarg de quinze històries subtils i acurades. Són històries individuals i quotidianes que evoquen el record d’una època i un lloc – Lleida – que han incidit en la vida de l’autora.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s