Vacances de Nadal de la Biblioteca

Us informem que amb motiu de les festes nadalenques la Biblioteca romandrà tancada del 2 al 5 de gener, ambdós inclosos.

Mentrestant, us convidem a emportar-vos en préstec els llibres del nostre aparador nadalenc i recollir la carta als Reis de la Biblioteca; com cada any, el Servei de Biblioteques de la Generalitat edita una Carta als Reis en català que té el distintiu de guardar un espai on els nens poden llistar els llibres que desitgen, aquest cop il·lustrada per Roser Calafell.

I això no és tot! A més, posem a la vostra disposició les Recomanacions per a la Carta als Reis del Servei de Biblioteques, una proposta de llibres infantils agrupats per edats i de diferents gèneres: ficció, coneixements, àlbums il·lustrats i còmics. Esperem que us ajudi a fer la vostra tria!

Us desitgem molt Bones Festes!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s