Cartes ianquis

1554202524

Un llibre de Carles Boix
Amb la col·laboració de Jordi Graupera
Pròleg de Joan Oliver
A Contra Vent Editors, 2012 – 460 pàg.
BIB-ID 1554202524 – 323.17 BOI
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Cartes ianquis. Un passeig sense servituds per Catalunya i el món és un llibre d’assaig polític i cultural on el professor Carles Boix, catedràtic de la Universitat de Princeton, s’encara amb els reptes més crítics del nostre país en el tombant del segle XXI. I ho fa amb la intenció de resistir i combatre «els grans enemics interiors i exteriors» del món actual: «aquells individus i cultures que han estat incapaços d’abraçar la modernitat; el totalitarisme de les utopies d’esquerra i de dreta, i la covardia de tots aquells que prefereixen contemporitzar a canvi de rebre el seu petit subsidi de part del patró públic o privat de torn».
Amb una prosa àgil, lúcida, neta i sovint irònica, Boix analitza el problema de la llibertat, els fonaments d’una economia pròspera, Catalunya i Amèrica, amb una perspectiva radicalment lliure, documentada i solvent.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s