La repressió franquista i la revisió jurídica de les dictadures

Memorial Democràtic, 2011 – 447 pàg.
BIB-ID 1554218248 – 323.2 MEM
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Recull de les actes del II Col·loqui Internacional “La repressió franquista i la revisió jurídica de les dictadures”, organitzat conjuntament pel Memorial Democràtic i l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates, amb la voluntat d’analitzar l’estat de la qüestió a Catalunya i recollir les similituds i diferències envers d’altres processos de justícia transicional.

S’estructura en una breu crònica de l’esdevenir del congrés i en el recull de ponències singulars, que aborden l’assumpte des de diversos punts de vista i que es publiquen en la llengua en què van ser llegides durant el Col·loqui (català, castellà o italià), acompanyades d’un breu resum en anglès.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s