Lila: el color d’una lluita

Aquest dissabte, dia 12, a les 6 de la tarda (18.00h), a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sort, M. Àngels Cabré, escriptora, crítica literària i directora de l’Observatori Cultural de Gènere, presentarà la seva darrera obra, Lila, història gràfica d’una lluita.

Lila recull i analitza la història del feminisme a través de les seves icones i imatges més representatives. És una obra creada a 4 mans per l’il·lustrador Toni Galmés i l’escriptora i activista M. Àngels Cabré que ha estat publicada per Comanegra, editorial present a l’actualitat informativa per la defensa de la llibertat d’expressió que ha suposat la publicació de l’àlbum On és l’Estel·la?, obra del mateix Toni Galmés.

La presentació s’emmarca en el projecte Amb lletra i puny de dona, un cicle literari d’autoria femenina i caràcter feminista organitzat per La Contra – Contrabandistes de Lletres, la llibreria efímera, rural i en moviment del Pallars Sobirà.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s