La Rosa i en Tòfon

Una història d’amor de Katja Reider
Il·lustracions de Jutta Bücker
Thule Ediciones, 2005 – 74 pàg.
BIB-ID 1554300833 – I2 REI


Dos llibres en un: la història de la Rosa i la història d’en Tòfon, com s’enamoren i com l’amor veritable i els somnis triomfen malgrat l’oposició dels amics, dels pares i de les convencions.

L’amor a primera vista existeix: la Rosa i en Tòfon ho troben sota la pomera on solen anar per a somiar tranquil·lament, sense que familiars i amics els diguin el que han de fer amb les seves vides. Rosa somia amb l’amor, de fet la seva història és una «història d’amor», mentre que donant la volta al llibre el lector descobrirà que, a l’altre costat, en Tòfon s’obstina a somiar una «història sobre la felicitat».

Els dos camins duran a la Rosa i en Tòfon a trobar-se i a perdre’s, entestats en seguir els consells dels amics, que els volen més bells, més forts, més obstinats en aconseguir l’èxit. Però la veritat és que la vida pot ser molt més senzilla i no cal donar tantes voltes, n’hi ha prou amb que un confïi en els seus somnis i no els perdi mai de vista.

Aquest és el missatge de la història fresca i senzilla de Katja Reider, delicadament il·lustrada per Jutta Bücker, que parlant de porquets, porcs i garrins li fa l’ullet a un lector ja crescut que encara no ha perdut la fe en els somnis.

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s