Itineraris turístics per les Valls d’Àneu

Un llibre de Ferran Rella
Ajuntament d’Esterri d’Àneu, 1988 – 97 pàg.
BIB-ID 1554300844 – CL 914.671 REL


Pròleg

D’uns anys ençà un grup de persones que viuen aquestes terres, il·lusionats i moguts per l’amor que senten per les seves valls i la seva comarca, han dut a terme un seguit d’iniciatives, bàsicament culturals, que han contribuït a l’enfortiment de la seva identitat, catalana i aneuenca.

Fruit d’aquesta dinàmica, i coordinat per Ferran Rella, «veu la llum aquest llibret» d’itineraris turístics de les Valls d’Àneu, amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa cultural, monumental, paisatgística i gastronòmica, és a dir, tota la riquesa turística que atresora aquest territori situat al capdamunt de la comarca del Pallars Sobirà.

El turisme obre immillorables possibilitats econòmiques a aquestes valls que en el decurs del temps han vist desaparèixer pobles i marxar la gent cap al Pla. Ara bé, l’activitat turística no sols es basa a tenir recursos, si no, a explotar-los, promocionar-los i donar-los a conèixer, tal com pretén aquest llibret. Per tant, cal felicitar la iniciativa i encoratjar a tots els que l’han fet possible a seguir el camí d’obrir i difondre nous itineraris que permetin conèixer la història, la cultura, la realitat i la bellesa dels inoblidables racons d’aquestes valls pirinenques.

Manuel Eduard Martín Julià
Coordinador del Servei Territorial de Comerç, Consum i Turisme de Lleida

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s