Les filles de Tara

Un llibre de Laura Gallego
Fanbooks, 2018 – 302 pàg.
BIB-ID 1554214769 – JN GAL


Benvinguts a un món futur en què tecnologia i natura són enemigues irreconciliables i on s’ha desfermat una inacabable guerra entre la ciència i la màgia, entre el que és artificial i el que és natural. El primer bàndol es refugia a les dumes, ciutats que han assolit un altíssim nivell tecnològic. El bàndol contrari s’amaga a Mannawinard, un bosc gegantesc on ha tornat a germinar la màgia, sota els auspicis de la renascuda deessa Tara. Entre tots dos s’estenen els inhòspits Ermots, zones desolades que fan de frontera.

En aquest context, la mercenària Kim rep l’encàrrec de robar un androide de la poderosa companyia Nemetech; però les coses no surten com havia planejat i haurà de fugir de les dumes per salvar la vida. En el camí s’unirà per necessitat a la Keyko, una guerrera de l’Orde Místic de les Filles de Tara, i coneixerà altres personatges que sobreviuen com poden enmig del caos. Aquest viatge portarà la Kim i els seus companys a través dels Ermots i de Mannawinard fins al cor mateix del món natural, a la recerca de respostes sobre els titànics poders enfrontats que dominen els seus destins.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s