Crim en directe

1554147373 - N LAC

Un llibre de Camilla Läckberg [www]
Traducció de Cristina Casas Peregrina
Amsterdam Llibres, 2010 – 364 pàg.
BIB-ID 1554147373 – N LAC
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Läckbergaddicció a tot Europa: 3,3 milions d’exemplars de la saga d’Erica Falck i Patrick Hedström venuts a Suècia, 500.000 a Alemanya, 600.000 a França i Bèlgica…
El que inicialment sembla un tràgic accident de carretera acaba convertint-se en tota una altra cosa. Quan s’esdevé un altre xoc aparentment inexplicable, sorgeixen sospites. I si les dues víctimes han estat assassinades? Alhora, la policia de Tanumshede està ocupada amb altres assumptes. S’està gravant un reality show al poble, però l’atenció de les càmeres està exacerbant el conflicte entre les “estrelles” i la població local. I si el criminal forma part del petit grup de gent assedegada de popularitat que treballa al programa?

Camilla Läckberg (Fjällbacka, 1974) és una de les autores de novel·la negra més populars del moment. Les seves obres han assolit el reconeixement de la crítica i més de 5 milions de lectors, així com els principals premis de novel·la negra, i han estat traduïdes a 25 idiomes. Fins ara ha publicat set novel·les situades a la seva terra natal, amb Ericka Falck i Patrick Hedström de protagonistes. Amsterdam ha publicat La princesa de gel i Les filles del fred, i properament editarà la resta de llibres de la sèrie.

2 Comments

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s