El càncer (El llibre de la Marató)

Amb la col·laboració d’Antón Costas · Susila Cruyff · Pau Donés · Gaspar Hernàndez · Cristina Hoyos · Teresa Manresa · Ramon Salazar
Rosa dels Vents, 2018 – 151 pàg.
BIB-ID 1554162943 – N CAN
+info (www) / consulteu disponibilitat (ARGUS)

Susila CruyffPau DonésTeresa ManresaAntón CostasCristina Hoyos revelen els seus sentiments i ens ensenyen la vessant més dura, però també la més amable, d’una malaltia que viuen o han viscut de prop: el càncer.

Una cuidadora i quatre persones malaltes, cinc converses, cinc històries. Al seu costat, dos professionals, el doctor Ramon Salazar i el periodista i escriptor Gaspar Hernàndez, hi aporten dues mirades noves: la del món mèdic i científic i la de l’humanístic i filosòfic.

Tots ho fan des de la perspectiva més personal, amb sinceritat, generositat i esperança. L’esperança que tothom, amb prevenció, bons hàbits i investigació pot fer que el càncer es curi i no llevi la vida a ningú més. Tots som importants en la tasca d’assolir aquest repte, perquè el futur és avui si ens hi posem ara mateix.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s